• Dames EHC wint weer

    Nadat donderdag 6 februari voor de beker werd gewonnen van ODIS en de dames dus verder bekeren, stond zaterdag 8 februari alweer een competitiewedstrijd op het programma. Tegenstander dit keer Foreholte. EHC begon wat gespannen aan de wedstrijd, Foreholte is namelijk altijd wel een lastige tegenstander. Het eerste doelpunt was dan ook voor Foreholte. Pas na vijf minuten kon EHC via twee penalty's wat terug doen. EHC verdedigde sterk en kreeg dit na de wedstrijd ook als compliment van Foreholte. Via 5-1 liepen de meiden uit naar een voorsprong van 11-3 bij rust.

    De tweede helft begon EHC, zoals wel vaker, niet scherp. In de verdediging liet EHC wat steekjes vallen. Foreholte kon drie keer achter elkaar scoren. EHC liet het hier niet bij zitten en herpakten zich. Aanvallend werden leuke combinaties gelopen, want vaak resulteerde in een doelpunt. Er is 60 minuten hard gewerkt door de dames en bij een stand van 23-11 klonk het eindsignaal.

    De dames zijn nu twee weekenden vrij. 1 maart spelen ze de topper tegen Lotus. Met een wedstrijd minder gespeeld en een punt meer verdedigen de dames de eerste plek in de competitie. De dames gaan de komende weken hard trainen.