• Nicole geslaagd voor de BS3 scheidsrechters opleiding

Na het volgen van 4 workshops bij het NHV en het fluiten van een aantal wedstrijden heeft Nicole Marques Morgado afgelopen zondag haar examen wedstrijd gefloten samen met Sanne Klein. Zij heeft dat zo goed gedaan dat zij een positief advies kreeg in het examen rapport van de examinator. De toetsingscommissie van het NHV zal dit advies opvolgen zodat zij haar BS3 diploma komende week thuis gestuurd zal krijgen. Ze is dan officieel NHV koppelscheidsrechter en kunnen zij samen nu doorstromen naar de landelijke kweekvijver van het NHV. Na afloop van de wedstrijd kregen Nicole en Sanne namens het bestuur uit handen van onze voorzitter Ralf Lucas een bloemetje en van Michelle v.d. Meulen namens de scheidsrechters commissie een presentje. Veel succes met jullie verdere scheidsrechters carrière.

Rob Nulle