• VCP

  Dag EHC’ers,

  Handbal is een geweldige sport en laten we dat nu ook nog eens beoefenen bij een geweldige club, EHC. De een sport voor ontspanning, de ander als uitlaatklep en de volgende om sportieve topresultaten neer te zetten. Maar allemaal hebben ze gemeen dat we ons er goed bij willen voelen.
  Soms gebeuren er dingen waardoor de lol eraf gaat. Als je wordt lastiggevallen, vervelende opmerkingen en grappen te horen krijgt of als er ongewenste aanrakingen zijn. Het belangrijkste is dat er niets gebeurt dat jij niet wilt. Als je wordt lastiggevallen vind je het misschien heel moeilijk om er iets van te zeggen. Toch is het belangrijk om dat wel te doen. Blijf er niet mee zitten! Als iemand anders ook weet wat er gebeurt, kun je er samen iets aan doen.
  Stap dan naar mij toe, Bart Vinkesteijn, de vertrouwenscontactpersoon van handbalvereniging EHC.
  Andersom zal ik uiteraard ook mijn ogen en oren openhouden om situaties te signaleren en daarop in te springen.

  Wie ben ik dan eigenlijk?
  Nog altijd handbal ik actief in de herenselectie bij EHC en organiseer ik de Handbal Vakantie Week.
  In het verleden heb ik een flink aantal jaren getraind en gecoacht en heb ik diverse bestuursfuncties vervuld, waaronder voorzitter van het Dagelijks Bestuur.

  In het dagelijks leven werk ik in het Ronald McDonald Huis Emma in Amsterdam waar ik gezinnen een plek geef om te kunnen slapen wanneer een van hun kinderen in het ziekenhuis terecht komt. Op die manier kunnen gezinnen dan toch dichtbij het zieke kind zijn.
  Ik woon samen met Petra en mijn kleine man Sil (2) in Hazerswoude-Dorp. Sinds 2 jaar weg uit Leidschendam-Voorburg, stiekem mis ik het nog iedere dag.

 • Heb je iets waarover je graag wilt praten of wil je gewoon even je verhaal kwijt, aarzel niet om mij te bellen of te mailen. Uiteraard mag je mij natuurlijk ook altijd even aanschieten bij EHC. 

  bc.vinkesteijn@gmail.com – 0636110519