• EHC werkt aan opstarten jeugdtrainingen

Beste ouders en jeugdleden van EHC,

Zoals jullie vast en zeker via de media hebben vernomen mogen vanaf 29 april de sportactiviteiten voor de jeugd weer worden opgestart.

Hieronder de versoepeling van de regels voor onze F- t/m D-jeugd:

• Kinderen t/m 12 jaar kunnen georganiseerd en onder begeleiding samen buiten sporten. Wedstrijden niet toegestaan.

En voor de C- t/m A-jeugd geldt:

• Jongeren van 13 t/m 18 jaar kunnen georganiseerd en onder begeleiding samen buiten sporten op 1,5 meter afstand. Wedstrijden niet toegestaan.

Als bestuur van EHC zien wij hierin voldoende mogelijkheden om de jeugdtrainingen weer op te gaan starten. Dit vanzelfsprekend binnen de richtlijnen van RIVM / rijksoverheid en het aanvullende protocol dat vanuit de gemeente en het NHV nog gaat komen.

De komende periode werken we achter de schermen aan een aangepast trainingsschema en de bijbehorende voorwaarden die nodig zijn om op een juiste manier invulling te geven aan deze jeugdtrainingen. Zodra het kan horen jullie natuurlijk meer over het hoe, wat, wanneer van de trainingen.

Tot snel!

Bestuur & Jeugdzaken EHC