• TOEGANG HAL EN KANTINE: ALLEEN MET QR-CODE OF RECENTE CORONATEST!

  Als gevolg van de aangepaste coronaregels is het vanaf zaterdag 6 november verplicht om een QR-code te overleggen voor toegang tot de zaal en de kantine van EHC. Bij de ingang van de hal wordt iedereen van 18 jaar en ouder gecontroleerd en krijg je een stempel. Met die stempel kan je de kantine in en ook de zaal in en uit. 

  Op wedstrijddagen wordt voor de jeugdteams gevraagd of een ouder van een speler deze controle bij binnenkomst in de zaal wil doen. Wij realiseren ons dat dit geen ideale oplossing is, maar als vereniging moeten wij onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze leden en toeschouwers serieus nemen. Indien een QR-code niet overlegd kan worden is een recente coronatest benodigd om de hal of kantine te betreden. Indien dit niet mogelijk is, moet helaas de toegang ontzegd worden.  

  Zie ook info die op de NHV site staat , hierbij de link daar naar toe;

  https://www.handbal.nl/blog/2021/11/04/update-coronavirus-4-november/

  De corona check app kan hier gedownload worden: https://coronacheck.nl/nl/.  

  Wij hopen op jullie begrip en willen jullie bijvoorbaat danken voor jullie medewerking. Als er vragen zijn, neem dan contact op met iemand van het bestuur. Mailen kan ook: secretariaat@hv-ehc.nl.

                 

  Met sportieve groet,

  Bestuur EHC.