• Informatie Handbal Vakantie Week 2022

  Beste ouders/verzorgers,

   

  Afgelopen vrijdag (22 april) hebben we een informatieavond georganiseerd voor de handbal vakantie week (HVW 2022) en we willen ook voor de ouders die niet aanwezig konden zijn nog het een en ander op een rijtje zetten. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u, of uw kind, misschien nog wat twijfels heeft om mee te gaan op kamp. Het laatste kamp dat op een andere locatie dan EHC is georganiseerd, is alweer bijna 3 jaar geleden.

   

  Het belangrijkste van het kamp is plezier én saamhorigheid. Met het kamp leer je je teamgenoten niet alleen op een betere manier kennen, maar ook andere leden van EHC. Dit heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat bijna alle leiding die dit jaar mee gaat minimaal één keer zelf als kind is mee geweest. Na elk kamp zie je ook dat de interactie tussen EHC leden (in hun eigen team én daarbuiten) groter wordt. Hiermee wordt het verenigingsgevoel en -betrokkenheid versterkt, wat altijd erg leuk is om te zien!

   

  Het kamp staat dus voor spel én plezier. We hebben voor elke dag activiteiten gepland staan en afhankelijk van het weer en de kinderen zelf wordt het programma aangepast waar nodig. Tijdens de vakantie week doen we niets met handbal zelf, maar organiseren we andere activiteiten. Zo kan een dag bestaan uit oud Hollandse spellen in de ochtend, het ruilspel in het dichtstbijzijnde dorpje of stadje in de middag en een bingoavond als afsluiter. Ook maken we graag gebruik van de omgeving en proberen we minimaal een keer in de week water op te zoeken en een andere activiteit in de omgeving te organiseren. We zitten dus niet gebonden aan de locatie zelf. Ook omdat we de fietsen mee kunnen nemen door een fantastische ouder die met zijn vrachtwagen de fietsen van en naar EHC brengt.

   

  Gedurende de hele week verzorgen wij alles voor uw kind, dus ook het eten. U hoeft zich dus als ouder geen zorgen te maken dat uw kind tekort komt. Het avondeten bestaat meestal uit wraps, een pasta, soep of patat en waar nodig houden wij rekening met de wensen/allergieën van de kinderen.

   

  Praktische informatie

  Wanneer: zaterdag 9 juli tot en met vrijdag 15 juli

  Waar: de Berger Hoeve in Bergeijk

  Verzameltijd en terugkomst: volgt 1 of 2 weken van tevoren

  Paklijst: volgt 1 of 2 weken van tevoren

   

  Het meenemen van waardevolle spullen is geheel voor eigen risico en raden wij af! Het meenemen van zakgeld mag uiteraard, maar uit ervaring weten wij dat 10-15 euro meer dan genoeg is.

   

  Inschrijflink

  Wilt u na het lezen van deze email uw kind direct inschrijven, dan kan dat via deze link: https://docs.google.com/forms/d/11WHtXdasZpGR2z2BKRDpklm3z_41zf_pTdlNm1dy79I/viewform?edit_requested=true 

   

  Als u nog vragen/opmerkingen heeft kunt u een email sturen naar ehckampweek@gmail.com, of u kunt een één van de leiding bij EHC vinden en aanschieten.

   

  Groetjes namens alle leiding en hopelijk tot bij de HVW 2022!

   

  Bart Vinkesteijn, speler herenselectie

  Leonie Zuidgeest, speelster damesselectie

  Bart Brandt, speler herenselectie

  Tessa Cocx, speelster damesselectie en trainer/coach DB

  Youri Verschut, speler herenselectie

  Valerie van Fessem, coach DB

  Hidde Tinselboer, speler herenselectie en trainer GD

  Yoshi Hettema, speelster damesselectie

  Erwin van der Meulen, oud-speler heren 1

  Jury van Vliet, speler herenselectie

  Tim Lammers, speler herenselectie en trainer/coach DA