• Max en Finn fluiten voor het eerst en Katja en Denise halen HS2 diploma

    Afgelopen zondag was een spannende dag voor een aantal jeugdscheidsrechters van EHC. In de vroege ochtend was het eerst de beurt aan Max Dierckx en Finn Heins ( beide uit de HBJ ) die hun eerste wedstrijd hebben gefloten bij de E-jeugd onder begeleiding van Jaap Groenenboom. Als begeleider was hij zeer verrast hoe zij floten tijdens hun eerste wedstrijd waarin zelfs al de eerste gele kaart is gegeven dat belooft wat dus netjes verdedigen als deze twee komen fluit. Max en Finn ga zo door !!!!

    In de middag was het de beurt aan Katja Gijsbertsen en Denise Marques Morgado om hun examenwedstrijd te fluiten bij DS2 tegen ODIS 2. Voorafgaand aan de examen wedstrijd was er eerst een kennismaking gesprek met de examinator waarna de dames zich gingen voorbereiden in de zaal. Vanaf de eerste minuut stonden er twee scheidsrechters die duidelijk waren in wat wel of niet mocht. Met name in de tweede helft toen het wat fysieke werd en er bestraft moest worden gebeurde dit ook consequent. Na het eindsignaal mochten de dames gefeliciteerd worden want de examinator gaf aan dat zij geslaagd waren en was het applaus van het publiek volkomen terecht.

    Namens het bestuur ( Marcel en Wouter ) en de scheidsrechterscommissie kregen Katja en Denise cadeautjes voor deze goede prestatie.

    Een dankwoord gaat zeker uit naar Jaap die een groot aandeel had in hun opleiding.

    Dames super gedaan !!!!!