• 4 oktober 2022: informatieavond vrijwilligersmanagement en ledenbinding

  Beste leden en ouders van onze jeugdleden, 

  Onze handbalvereniging heeft meer dan 170 leden. De leeftijd van de leden is gevarieerd: van heel jong (kabouters, F- en E-teams, enz.) tot wat ouder (senioren- en recreantenteams). Heren 1 speelt op het hoogste niveau (eredivisie!) in Nederland. 

  Iedereen weet dat vrijwilligers binnen een vereniging van groot belang zijn om de club draaiende te houden. EHC ambieert een vereniging te zijn waarbij het uitvoeren van de vele (vrijwilligers-) taken door enthousiaste leden en ouders van de jeugdleden gebeurt. Zonder jullie geen club…! 

  Wij hebben een aantal speerpunten in ons beleidsplan staan, waaronder vrijwilligersmanagement en ledenbinding; daar willen we graag mee aan de slag. We hebben jullie daar uiteraard bij nodig! Rabo ClubSupport kan ons daarbij ondersteunen en komt op 4 oktober in de Break Out een informatieavond te geven. Zij komen een intake houden met bij voorkeur mensen uit ‘alle geledingen’ van EHC, die een beeld van de vereniging kunnen geven vanuit verschillende invalshoeken. 

  Wij hopen dat jullie met ons willen meepraten, meedenken en meedoen op:

  • Dinsdag 4 oktober 2022
  • 19:30 uur
  • In de Break Out 

  De professional van de Rabo geeft op het gebied van verenigingszaken uitleg en zal ook onze vragen beantwoorden. 

  Natuurlijk willen we graag weten of je komt, je kunt je aanmelden via: secretariaat@hv-ehc.nl. 

  We rekenen op jullie komst en zien je graag op 4 oktober! 

  Met sportieve groet, bestuur EHC,

  Ralf, Marcel, Jack, Remco, Marianne.