• Lid worden? Klik hier
  Proeftraining? Klik hier
 • 6x6 EHC Schoolhandbaltoernooi

  12 mrt 2024
 • Beste EHC’ers,

  Dit jaar gaan we het schoolhandbaltoernooi weer nieuw leven inblazen! En wel op woensdag 24 april 2024 van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur! Hiermee willen we een oude traditie in ere herstellen. Een traditie waar sommigen van jullie vroeger misschien zelf ook de eerste kennismaking met de handbalsport hebben opgedaan. 

  We werken dit jaar nauw samen met Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg. De groepen 5 tot en met 8 van alle basisscholen uit Leidschendam en Voorburg ontvangen een uitnodiging voor het 6x6 schoolhandbaltoernooi. De bedoeling is dat kinderen zelf teams samenstellen en dat een ouder/opa/oma/oom/tante/… de kinderen tijdens het schoolhandbaltoernooi begeleidt. Inschrijven kan via de website van EHC (hv-ehc.nl/schoolhandbal). 

  Naast het toernooi, worden er op 10 en 17 april van 16.00 tot 17.30 uur ook schoolhandbaltrainingen georganiseerd op ons eigen terrein. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen op veel lachende handballende kindergezichtjes! 

  Met een schoolhandbaltoernooi komen natuurlijk ook de nodige organisatorische zaken om de hoek kijken. En daarvoor hebben we jullie hulp hard nodig! Zo willen we op woensdag 10 en 17 april openbare trainingen houden voor iedereen die aan het schoolhandbaltoernooi mee doet. We zoeken dus enthousiaste leden die op deze twee woensdagmiddagen een uurtje training willen geven. Maar ook op de dag zelf kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zo zoeken we scheidsrechters die deze jeugdwedstrijden willen begeleiden, omroepers, mensen in de kantine. En hoewel teams zelf voor een begeleider moeten zorgen, kan het zijn dat we voor sommige teams ook coaches kunnen gebruiken. Zie hieronder voor een overzichtje van de taken.

  We zouden het enorm op prijs stellen als je je hiervoor wilt aanmelden! Dat kan door een mailtje te sturen naar ehcschoolhandbal@gmail.com.

   

  We zoeken op woensdag 10 en 17 april van 16.00 tot 17.30 uur:

  • Trainers 

  En voor woensdag 24 april (toernooi dag) van 13.30 tot 16.30 uur:

  • Scheidsrechters
  • Omroepers
  • Kantinemedewerkers
  • Eventueel mensen die een team zouden willen coachen
  • Overig …

    

  Nicole Scheffers en Lisette van der Helm (06 19007713)