• Lid worden? Klik hier
    Proeftraining? Klik hier
  • Bar en keukendiensten

     

  •  

     

    Datum Start Einde Wie Bar-dienst   Start Einde Wie keuken-dienst
    15-3-2025 19:05 22:05 DS1       dicht
    16-3-2025 09:15 11:15 Ouders D2        
    16-3-2025 11:15 13:15 Ouders D3   11:00 13:00 Jennifer
    16-3-2025 13:15 14:15 DS2   13:00 14:15 Samantha 
    19-3-2025 19:00 22:00 DMW1       dicht
    22-3-2025 18:00 20:40 HS1       dicht
    22-3-2025 20:40 00:00 HS2       dicht
    23-3-2025 08:30 10:30 Ouders F3        
    23-3-2025              
    23-3-2025 10:30 12:30 Ouders F2   11:00 13:00 Danielle
    23-3-2025              
    23-3-2025 12:30 14:25 Ouders DB1   13:00 14:25 Bart/ Marije
    5-4-2025 18:00 21:00 DS1       dicht
    5-4-2025 21:00 22:40 HS1       dicht
    6-4-2025 08:30 10:30 Ouders E1        
    6-4-2025 10:30 12:30 Ouders D2   11:00 13:00 Andre Houdijk
    6-4-2025 12:30 14:30 Ouders D3   13:00 15:00 Sam
    6-4-2025 14:30 16:10 Ouders DC1        
    13-4-2025 08:30 10:30 Ouders F3        
    13-4-2025         11:00 13:00 Jill Witvliet
    13-4-2025 10:30 12:30 Ouders F2        
    13-4-2025         13:00 15:00 Martin de Boer
    13-4-2025 12:30 14:30 Ouders DB1        
    13-4-2025 14:30 16:40 Ouders HB1        
    3-5-2025 19:00 22:00 HS1       dicht
    7-5-2025 19:00 22:00 DMW1       dicht
    11-5-2025 08:45 10:45 Ouders F1        
    11-5-2025 10:45 12:45 Ouders F3   11:00 13:00 ??
    11-5-2025 12:45 14:45 Ouders HC1   13:00 15:00 Bart/ Marije
    11-5-2025 14:45 17:05 Ouders DB1        
    17-5-2025 19:00 22:00 HS1       dicht
    18-5-2025 09:00 11:00 Ouders E1        
    18-5-2025 11:00 13:00 Ouders D1   11:00 13:00 Danielle Roelands-Fransen
    18-5-2025 13:00 15:00 Ouders D3   13:00 15:00 Sam
    18-5-2025 15:00 16:40 HA1        
    25-5-2025 09:00 11:00 Ouders F2        
    25-5-2025 11:00 13:00 Ouders F1   11:00 13:00 Martin de Boer
    25-5-2025 13:00 15:05 Ouders HB1   13:00 15:00 Bart/ Marije
    15-6-2025 08:50 10:50 Ouders E1        
    15-6-2025 10:50 12:50 Ouders D1   11:00 13:00 Andre Houdijk
    15-6-2025 12:50 14:50 Ouders D2   13:00 15:00 Jennifer Nagel
    15-6-2025 14:50 16:30 Ouders DC1        
    18-6-2025 19:00 22:00 DMW1       dicht
    22-6-2025 09:00 10:30 Ouders F2        
    22-6-2025 10:30 12:00 Ouders F1   11:00 13:00 ??
    22-6-2025 12:00 13:50 Ouders HC1   13:00 15:00 Martin de Boer
    22-6-2025 13:50 15:00 Ouders HB1        
    22-6-2025 15:00 16:10 Ouders DB1        
  • Handleiding bar en keukendienst 

    Zondagmorgen openen. 

    1. Jos Buts komt het clubgebouw openen en laat een sleutel in de kassa achter waarmee afgesloten wordt.
    2. Ouders die komen helpen (bardienst) opvangen en aan het werk zetten.
    3. Hek en kleedkamers openen.

    (Sleutels zitten aan de vierkante houten paal).

    Alleen de kleedkamers van EHC openen. Kijk even of de kleedkamers schoon zijn. Is dit niet het geval geef dat door via de mail aan: vrijwilligers@hv-ehc.nl

    1. Ballonhal openen (alleen in zaal seizoen) en de zaaldienst naar binnen laten gaan.

    (Sleutels zitten aan de ronde houten paal).

    1. Toiletten controleren, eventueel WC  papier en papieren handdoekjes bijvullen.

    (Extra voorraad ligt in de gangkast, sleutel van de gangkast hangt bij alle sleutels).

    1. Tafels controleren, eventueel schoonmaken met een doekje.
    2. Koffie zetten (zie handleiding koffie apparaten)
    3. Één frituur rond 11.00 uur aan zetten (zie handleiding frituur). Mocht het druk worden dan kan de tweede ook aangezet worden.

     

    Voor 12.00 uur wordt er geen alcohol geschonken.

    Er mogen geen kinderen achter de bar of in de keuken komen i.v.m. verkoop alcohol. 

    Keukendienst: 

    1. Belegde broodjes worden via de bar besteld.
    2. Twee eieren koken (bij openen).
    3. Tosti apparaat aan zetten.
    4. Bereiden Tosti

    -          Tosti uit de vriezer in plastic zakje ontdooien in magnetron (30 sec)

    -          Daarna onder tosti ijzer warm maken.

    1. Pindasaus:

    -          Kant en klare pinda saus in glazen schaaltje doen en opwarmen in de magnetron 1 min.

    1. Gehaktballen warm maken in de magnetron 3 min. (als ze erom vragen.)
    2. Frituurgerechten:

    -          Patat Flip : Patat-Mayo-Pindasaus

    -          Patat Oorlog : Patat-Mayo-Pindasaus-Uitjes

    -          Patat Speciaal : Patat-Mayo-Curry/tomaten ketcup-Uitjes

    (Sauzen staan in de koelkast onder het aanrecht)

     

    Zondagavond sluiten. 

    1. Kleedkamers en hek afsluiten.

    (Sleutels zitten aan de vierkante houten paal).

    Kijk even of de kleedkamers schoon zijn. Is dit niet het geval geef dat door via de mail aan: vrijwilligers@hv-ehc.nl

    Let op; lichten in de gang handmatig uitschakelen met de knop naast de ingang.

    1. Ballonhal afsluiten.

    (Sleutels zitten aan de ronde houten paal).

    1. Vuilniszakken van de prullenbakken verwisselen.

    (Nieuwe vuilniszakken liggen in de bijkeuken).

    1. Koffiepot, koffiemachine en filters schoon maken.
    2. Lekbakken schoonmaken

    -          onder koffiemachines;

    -          bij de biertap.

    1. Spoelbak leeg laten lopen en schoon maken.
    2. Keuken schoon achter laten, aanrechten met een doekje afnemen.
    3. Frituur en afzuigkap uit zetten.

    -          Frituurmandjes en afzuigkap filters onder de hete kraan afspoelen en in de afwasser zetten.

    1. Kassa afsluiten

    -          Contant geld uit de kassa opbergen in de kleine kluis.[WvD1] 

    -          Kassa uit zetten

    1. Kantine afsluiten

    -          Alle deuren van binnenuit sluiten

    -          Lichten uit.

    -          Licht in de hal moet uitgezet worden met de schakelaar naast de deur. Overige lichten bedienen met de schakelaars naast het koffie apparaat.

    -          Checken of de vaatwasser uit staat.

    -          Met de sleutel uit de la:

    -          Bijkeukendeur afsluiten, alarm met de tag erop, keukendeur met de sleutel afsluiten.

    -          Sleutel terugbrengen naar de familie Buts;

    Adres: Tedingerstraat 11, Leidschendam