• Lid worden? Klik hier
  Proeftraining? Klik hier
 • Dames 1 EHC delen de punten met Westlandia

  14 feb 2023
 • Zaterdag 11 februari speelde de dames van EHC de thuiswedstrijd tegen Westlandia. De uitwedstrijd werd ruim gewonnen, maar zoals vaker is gebleken in deze competitie zijn resultaten uit het verleden geen zekerheid voor de punten.
  De eerste aanval van Westlandia werd door Yoshi onderschept. Zij faalde niet een tegen een met de keepster van Westlandia, 1-0. Helaas was dit geen startsein voor een goede wedstrijd van de dames. EHC was rommelig in de aanval en de afronding was zwak. Westlandia profiteerde hiervan en liep uit naar een kleine voorsprong, 3-6. Bij EHC werd was gewisseld en langzaam werd de stand gelijk gelijk getrokken. Tegen het einde van de eerste helft zette Westlandia een tandje bij en hadden zij een minimale voorsprong tijdens de rust, 14-15.
  De tweede helft begon EHC sterk. Kansen werden gepakt en afgemaakt. De achterstand was inmiddels omgebogen in een voorsprong. Helaas kreeg EHC geen grip op de cirkel van Westlandia. Met nog vijf minuten te spelen had EHC een achterstand van twee doelpunten, 22-24. De dames van EHC staan er om bekend dat zij nooit opgeven en blijven strijden voor de punten. Net zoals deze keer. Met nog een halve minuut te spelen was de stand gelijk. EHC had nog een aanval, helaas werd de bal verloren en moesten de punten worden gedeeld. Wat gezien het spel van EHC en Westlandia niet meer dan onterecht was.
  A.s zaterdag spelen de dames uit tegen D.W.S. De thuiswedstijd werd ruim gewonnen door EHC, echter heer D.W.S. daarna niet meer verloren en zijn zij geklommen naar plek 3. EHC staat op een nette vierde plek. Komt u de dames aanmoedigen in Schiedam zaterdag? De wedstrijd begint om 19:50 uur.
   
  Verburch -EHC
  Zaterdag 4 februari speelde dames 1 van EHC uit tegen Verburch, de nummer 1 uit de competitie. EHC begon goed aan de wedstrijd en pakte de voorsprong 3-6. Daarna volgde een slordige periode van EHC. Er werd veel balverlies geleden die Verburch met snelle tegenaanvallen afstrafte, 7-6. EHC liep achter de feiten aan en met 14-9 gingen de dames rusten.
  De tweede helft had twee kanten. De eerste vijftien minuten had EHC niets in te brengen en werden ze overlopen door Verburch, 15-25. De tweede vijftien minuten verdedigde EHC een stuk beter en ook aanvallend werden kansen afgemaakt. Helaas duurde de wedstrijd net te kort en was de achterstand te grond. Bij 25-23 klonk het eindsignaal.