• Lid worden Livestream Proeftraining
 • EHC dames winnen van Ventura

  22 jan 2023
 • Nog voordat de wedstrijd van de dames van EHC tegen Ventura zaterdagavond 21 januari begon had EHC al te maken met een tegenvaller. Kelly en Leonie waren beiden gevallen met de fiets doordat de weg bij EHC in een ijsbaan was veranderd. Allebei een blauwe knie en Annemiek kon meteen in de verzorgingsstand schieten.
  EHC startte de wedstrijd, zoals vaker dit seizoen, wat mat. Er werd niet goed druk gezet en kansen werden gemist. Daardoor kon Ventura EHC bijblijven. Tot 4-3 ging het gelijk op. Na het doorvoeren van wat wissels ging het bij EHC beter lopen. Er werd lekker op tempo gespeeld en fouten van Ventura werden met een snelle tegenaanval afgestraft. Yoshi was van afstand een paar keer gevaarlijk en met harde schoten wist ook Tessa het net te vinden. Verdedigend stond het goed en Marlotte hielt twee pingels tegen. Ruststand 14-5.
  De tweede helft ging EHC door met hoe ze de eerst helft waren geƫindigd. Door goed druk te zetten kwam Yentl vrij en kon zij scoren. Amy was iedere keer snel weg en kon met prachtige lobjes de keepster passeren. Door te gehaast te spelen verloor EHC af en toe de bal, waardoor Ventura soms een doelpuntje mee pikte. Sophie kon vanaf de opbouw door goed cirkelwerk van Jona door het midden lopen. Aanvallend bleef EHC doelgericht en scoorde makkelijk doelpunten. Eindstand 32-10.
  Dames 2 speelde zondag 22 januari uit bij Helius. De dames hebben hard geknokt en de punten meer naar huis genomen 21-23. Zij staan nog steeds ongeslagen bovenaan.
  Zaterdag 29 januari speelt dames 1 weer een thuiswedstrijd. Dit keer tegen Feyenoord. De uitwedstrijd werd net aan gewonnen. Het belooft dus een spannende pot te worden. De wedstrijd start op 20.40 uur. Graag zien we jullie op de tribune. Tot dan.