• Lid worden? Klik hier
    Proeftraining? Klik hier
  • Heren EHC spelen gelijk tegen BFC

    14 mrt 2023
  • EHC uit Leidschendam-Voorburg zorgde voor een aangename verrassing door titelkandidaat BFC op een 36-36 gelijkspel te houden. De thuisclub begon moeizaam en keek binnen tien minuten al tegen een 3-8 achterstand aan. EHC kreeg vooral geen grip op de sterke Limburgse schutters die te veel vrijheid kregen om uit te halen. De achterstand liep zelfs op naar 12-19 en pas aan het einde van de eerste helft kon EHC door een betere dekking het verschil terugbrengen tot 17-21.

    In het tweede half uur bleef het verschil schommelen rond de vier, vijf doelpunten. Totdat het team van coach Hedi Boumnijel plotseling in een flow terecht kwam. Geleidelijk aan werd met sterk spel de achterstand helemaal weggewerkt tot 31-31.

    De tevreden Boumnijel: “We stonden telkens één puntje voor tot aan de laatste minuut. Toen ging BFC met zeven spelers spelen en maakten ze gelijk. Na een matig begin, goed gevochten en al met al een verdiend punt.” Pim Hessing en Wessel de Rijk waren de uitblinkers en scoorden beiden ook zeven keer.