• Coronabeleid EHC – Versie 08-06-2021

Het bestuur van EHC gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid van gasten, leden en vrijwilligers.

Houd je aan de regels zodat we met z’n allen kunnen blijven sporten.

Specifieke corona maatregelen voor handbal worden door EHC gevolgd.

Deze zijn te vinden op https://www.handbal.nl/corona-en-competitie/

Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste regels:

1. Volg de richtlijnen van de RIVM en de aanwijzingen op het terrein van EHC.
    2. Neem je eigen bidon en bal mee naar de trainingen en wedstrijden.
    3. De kleedkamers zijn geopend.
    4. Het terras bij de kantine mag open tot 22:00. Er mogen maximaal 4 personen aan een tafel op 1,5m afstand, tenzij het mensen uit hetzelfde huishouden zijn.

1. De Ballonhal mag onder de volgende voorwaarden weer gebruikt worden:
      •  Er is een maximum van 50 personen, exclusief begeleiding, en iedereen houdt 1,5m afstand.
      •  In de Ballonhal moet een mondkapje gedragen worden, deze mag af tijdens het sporten.
    2. Volwassenen mogen normaal trainen (inclusief contact) en onderlinge wedstrijden spelen.

3. Bij trainingen en oefenwedstrijden mogen geen toeschouwers aanwezig zijn. Ouders dienen hun kinderen af te zetten en op te halen bij de ingang van het EHC complex.

4. Train met zo min mogelijk ballen . Desinfecteer trainingsmaterialen na gebruik.

Thuiswedstrijden

Vanaf het weekeinde van 12 en 13 juni worden er weer competitiewedstrijden gespeeld voor de jeugd.

1. Er wordt geen publiek toegelaten bij de wedstrijden.
    2. De kantine, inclusief het terras is open.
    3. Na de wedstrijd mag er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers.
    4. Voor de (bonds)scheidsrechters is er een kleedkamer beschikbaar.

Uitwedstrijden

1. Verzamel bij EHC (of elders) en ga met zo min mogelijk begeleiders naar een uitwedstrijd. Doe eventueel mondkapjes op in de auto. Dit om het aantal toeschouwers bij de vereniging waar we te gast zijn te beperken.
    2. Chauffeurs vallen onder teambegeleiding en mogen de wedstrijd kijken.
    3. Volg de richtlijnen op van de Vereniging waar we te gast zijn. Op de deze site zijn specifieke maatregelen van verschillende verenigingen te vinden: