• Coronabeleid EHC – Versie 23-09-2021

Het bestuur van EHC gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid van gasten, leden en vrijwilligers.
    Houd je aan de regels zodat we met z’n allen kunnen blijven sporten.
    Specifieke corona maatregelen voor handbal worden door EHC gevolgd.

Deze zijn te vinden op https://www.handbal.nl/corona-en-competitie/

Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste regels:

1. Volg de richtlijnen van de RIVM en de aanwijzingen op het terrein van EHC.
    2. Neem je eigen bidon en bal mee naar de trainingen en wedstrijden.
    3. De kantine is geopend, 1,5 meter afstand houden is niet meer de norm maar wordt wel aanbevolen.
    4. Per 25 september is iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen om gebruik te kunnen maken van de sportkantine.
    5. De kantine sluit om 00.00 uur.
    6. Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.

Trainingen

1. Binnen en buiten gelden geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan.
    2. Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden is niet meer de norm maar wordt wel aanbevolen.

Thuiswedstrijden

Vanaf het weekeinde van 12 en 13 juni worden er weer competitiewedstrijden gespeeld voor de jeugd.

1. Alleen voor de wedstrijden van de HS1 geldt dat een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder. Deze zal bij het binnenkomen van de European Sports Dome gecontroleerd worden.

(Spelers/Staff, scheidsrechters en wedstrijdofficials hebben ten alle tijden vrij toegang tot de wedstrijd en worden dus niet gevraagd naar hun QR-code)

1. Publiek is toegestaan, 1,5 meter afstand houden is niet meer de norm maar wordt wel aanbevolen.
    2. Na de wedstrijd mag er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers.
    3. Voor de (bonds-)scheidsrechters is er een kleedkamer beschikbaar.

Uitwedstrijden

1. Volg de richtlijnen op van de Vereniging waar we te gast zijn. Op de deze site zijn specifieke maatregelen van verschillende verenigingen te vinden: