• Coronabeleid EHC – Versie 26-11-2021

Het bestuur van EHC gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid van gasten, leden en vrijwilligers. Houd je aan de regels zodat we met z’n allen kunnen blijven sporten.
    Specifieke corona maatregelen voor handbal worden door EHC gevolgd.

Deze zijn te vinden op https://www.handbal.nl/update_coronavirus_en_handbal/

Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste regels:

1. Volg de richtlijnen van de RIVM en de aanwijzingen op het terrein van EHC.
    2. Neem je eigen bidon en bal mee naar de trainingen en wedstrijden.
    3. 1,5 meter afstand houden is de norm.
    4. Per 6 november is iedereen vanaf 18 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen om gebruik te kunnen maken van de sportkantine en de European Sports Dome. Deze zal bij het binnenkomen van de European Sports Dome of in de sportkantine gecontroleerd worden en indien deze akkoord bevonden is wordt er een stempel gegeven waarmee het gehele complex betreden kan worden.
    5. Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (kantinepersoneel, trainer, coach/leider, scheidsrechter,  zaaldienst en spelers van eredivisie wedstrijden) worden van deze regel uitgezonderd. Indien er geen geldig coronatoegangsbewijs getoond kan worden wordt de toegang tot het complex ontzegt.
    6. Het sportpark sluit om 17:00. Trainingen na dit tijdstip komen te vervallen met uitzondering de trainingen van HS1 (eredivisie).
    7. Op wedstrijddagen sluit de kantine om 17.00 uur.

1. Publiek is niet toegestaan.
    2. Na de trainingen mag er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers, maar let op dat het sportpark om 17:00 sluit.

Thuiswedstrijden

1. Publiek is niet toegestaan.
    2. Alleen de coaches en rijouders mogen mee de European Sports Dome in, echter maximaal 4 personen per team en rijouders dienen een QR code te kunnen overleggen.
    3. Indien er, om wat voor reden dan ook, te veel ouders mee zijn gekomen naar een wedstrijd, dan dienen zij in de kantine te wachten tot de wedstrijd is afgelopen.
    4. Na de wedstrijd mag er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers.
    5. Voor de (bonds-)scheidsrechters is een kleedkamer beschikbaar.

Uitwedstrijden

1. Het aantal rijouders willen we tot een minimum beperken; laat jeugd zoveel als mogelijk met elkaar meerijden;
    2. Volg de richtlijnen op van de Vereniging waar we te gast zijn. Op de deze site zijn specifieke maatregelen van verschillende verenigingen te vinden: