• Lid worden? Klik hier
  Proeftraining? Klik hier
 • Vertrouwenscontactpersoon

  Dag EHC’ers, 

  Handbal is een geweldige sport en laten we dat nu ook nog eens beoefenen bij een van de mooiste handbalclub, EHC! De een sport voor ontspanning, de ander als uitlaatklep en de volgende om sportieve topresultaten neer te zetten. Maar allemaal hebben ze gemeen dat we ons er goed bij willen voelen.
  Soms gebeuren er dingen waardoor de lol eraf gaat. Als je wordt lastiggevallen, vervelende opmerkingen en grappen te horen krijgt of als er ongewenste aanrakingen zijn. Het belangrijkste is dat er niets gebeurt dat jij niet wilt. Als je je ergens niet prettig bij voelt, vind je het misschien heel moeilijk om er iets van te zeggen. Toch is het belangrijk om dat wel te doen. Blijf er niet mee zitten! Als iemand anders ook weet wat er gebeurt, kun je er samen iets aan doen.
  Stap dan naar mij toe, Bart Vinkesteijn, de vertrouwenscontactpersoon van handbalvereniging EHC. Onze gesprekken zijn altijd vertrouwelijk.
  Andersom zal ik uiteraard ook mijn ogen en oren openhouden om situaties te signaleren en daarop in te springen.

  Wie ben ik dan eigenlijk?
  Bijna 20 jaar handbalde ik in het eerste van EHC. Ooit gestart op mijn 12e in de C-jeugd. Sinds het seizoen van 2022 -2023 ben ik gestopt om wat meer thuis te kunnen zijn.

  Ik organiseer al zo’n 15 jaar de Handbal Vakantie Week, de eerste week van de zomervakantie, een kamp voor de jeugdleden van EHC. Je kunt mij daarnaast met regelmaat vinden achter de wedstrijdtafel tijdens de zaterdagavonden bij EHC.
  In het verleden heb ik een flink aantal jaren training gegeven en gecoacht, daarnaast heb ik diverse bestuursfuncties vervuld, waaronder technische zaken en voorzitter van het Dagelijks Bestuur.

  In het dagelijks leven werk ik in het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam waar ik gezinnen een plek kan bieden wanneer hun kind (ernstig) ziek is en opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis. Op die manier kunnen gezinnen dichtbij hun zieke kind of broertje/zusje zijn.
  Ik woon samen met Petra (ook gehandbald bij EHC) en mijn kleine mannen Sil, Jis en Mik in Hazerswoude-Dorp.

  Heb je iets waarover je graag wilt praten of wil je gewoon je verhaal kwijt, aarzel niet om mij te bellen, appen of mailen. Uiteraard mag je mij natuurlijk ook altijd even aanschieten bij EHC.

  Warme groet,

  Bart

  bc.vinkesteijn@gmail.com – 0636110519