• Waarom sponsor worden van EHC?

 • Bewegen verbetert de gezondheid, sport vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij. Aldus biedt sport een ideaal platform om u als bedrijf via Handbalvereniging EHC te presenteren.
  Sportsponsoring draagt bij aan het imago en uitstraling van uw bedrijf. De belangrijkste redenen om te sponsoren zijn:

  • Verbeteren van uw naamsbekendheid;
  • Invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen;
  • Netwerken;
  • Imago positief be├»nvloeden;
  • Iets terugdoen voor het marktgebied waarin uw onderneming is gevestigd.


  Via sponsoring komt uw onderneming op een informele manier onder de aandacht van de spelers  en bezoekers van EHC en de spelers en bezoekers van de verenigingen uit de regio.

  Met ruim 200 spelende leden is Handbalvereniging EHC een springlevende vereniging, die veel te bieden heeft op het gebied van de handbalsport. Er is een evenwichtige verdeling tussen de jeugd en de senioren. Door de vereniging worden vele activiteiten georganiseerd, zowel op het sportieve als op het sociale vlak. Jaarlijks organiseert EHC onder andere het binnen de handbalwereld zeer bekende EHC toernooi, het schoolhandbaltoernooi en het familietoernooi. Dit draagt er toe bij, dat de vereniging een aantrekkelijke plaats is om te vertoeven, mede dankzij ons gezellige clubhuis De Break-out.

  Is bovenstaande ook interessant voor uw bedrijf?

  Neemt u dan contact op met sponsorcommissie@hv-ehc.nl 


  Graag stellen wij, in overleg met u, een passend sponsorpakket samen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden opgesomd (onze tarieven zijn op aanvraag beschikbaar). Uiteraard staan wij ook open voor suggesties van uw kant!

  -       HOOFDSPONSOR

  -       BORDSPONSOR

  -       KLEDINGSPONSOR

  -       LOGO/BANNER VAN UW BEDRIJF OP DE WEBSITE

   

  Wij verwelkomen u graag als sponsor!!